Dokas - Kachní prsa nugety 110 g
Kód: 2823Detailní popis produktu
Dokas - Kachní prsa nugety 110 g
Nugety z kachních prsou sušené mrazem vynikají intenzivní chutí a maximálním zachováním živin díky šetrnému zpracování. Záruka skvělého mlsání i pro ty nejnáročnější. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Jsou velmi oblíbené pro své přírodní složení.
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.
Složení: filet z kachních prsou 97%, vedlejší rostlinné produkty, kvasnice, kuřecí játra 0,4%
Analýza: hrubé bílkoviny 79,8%, hrubé oleje a tuky 5,6%, hrubé popeloviny 4,9%, hrubá vláknina 0,5%, vlhkost 8,9%
Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku.
Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány.
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.
Složení: filet z kachních prsou 97%, vedlejší rostlinné produkty, kvasnice, kuřecí játra 0,4%
Analýza: hrubé bílkoviny 79,8%, hrubé oleje a tuky 5,6%, hrubé popeloviny 4,9%, hrubá vláknina 0,5%, vlhkost 8,9%
Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku.
Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.