Dokas - Kuřecí prsa s batátem 70 g
Kód: 2838Detailní popis produktu
Dokas - Kuřecí prsa s batátem 70 g
Zdravá kombinace sušených kuřecích prsou a batátů plná živin. Ideální pro milovníky dobrého masa a zeleniny. Skvělá chuť sladkých brambor potěší mnoho gurmánů. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Jsou velmi oblíbené pro své přírodní složení.
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.
Složení: batáty 48%, filet z kuřecích prsou 44%, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky
Analýza: hrubé bílkoviny 21,6%, hrubé oleje a tuky 1,8%, hrubé popeloviny 3,0%, hrubá vláknina 1,7%, vlhkost 20,6%
Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku.
Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány.
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.
Složení: batáty 48%, filet z kuřecích prsou 44%, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky
Analýza: hrubé bílkoviny 21,6%, hrubé oleje a tuky 1,8%, hrubé popeloviny 3,0%, hrubá vláknina 1,7%, vlhkost 20,6%
Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku.
Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.